Kalo tek përmbajtja

Qendrat shoqërore

Qendra e komunitetit LGBTI ShkupQendra e komunitetit LGBTI në Shkup është qendër shoqërore që funksionon në kuadër të selisë së LGBTI JUNAJTED, shoqatë për fuqizimin dhe përfaqësimin e komunitetit LGBTI. Qendra është e hapur për vizitorët nga e mërkura deri të shtunën dhe orari i saj i punës është nga ora 12:00 deri në 20:00. Përveç kësaj, çdo muaj qendra publikon një program mujor me mbrëmje tematike për aktivitete grupore ku jeni të mirëseardhur të na bashkoheni. Për informacion më të detajuar, na kontaktoni.

Për qendrat shoqërore nëpër qytete të tjera, lëvizni poshtë.

Takim i pjesëtarëve
më të moshuar të
komunitetit LGBTI
Pasdite e lojërave shoqërore
Takim i prindërve,
miqve dhe mbështetësve
të komunitetit LGBTI
Aktivitetet në natyrë

Qendrat shoqërore në qytetet tjeraNjë nga qëllimet e LGBTI JUNAJTED është që t’i fuqizojë pjesëtarët e komunitetit LGBT+ nga Pellagonia, rajoni juglindor dhe jugperëndimor të Republikës së Maqedonisë së Veriut duke u ofruar vende të sigurta për t’u takuar dhe për t’u inkuadruar në aktivitete strategjike, taktike dhe edukative.

Liderët/et LGBT+ nga këto rajone, me mbështetje të LGBTI JUNAJTED, tashmë organizojnë qendra të tilla shoqërore pop ap në hapësira siç janë zyrat e organizatave tona partnere të vendosura në vende siç janë qytetet Manastiri, Ohri dhe Strumica. Nëpërmjet këtij aktiviteti i përkrahim liderët/et LGBT+ të vazhdojnë të organizojnë takime për komunitetitn LGBT+ të paktën një herë në muaj në secilin nga tre rajonet e lartëpërmendura.

Takimet përbëhen nga shikimi i filmave, leximi i poezisë, diskutime tematike, festat joformale, shoqërimi, pikniqe dhe aktivitete të tjera shoqërore.

Gostivar
Tetovë
Strumicë
Manastir

Nëse jeni person LGBT+ nga këto rajone ose prindër, miq ose përkrahës të komunitetit LGBT+ dhe jeni të interesuar të merrni pjesë në këto takime, për t’u informuar për vendin dhe kohën e mbajtjes së takimeve, si dhe për programin gjegjësisht aktivitetin e planifikuar në ditën që dëshironi të merrni pjesë, ju lutemi të na shkruani në e-mailin e caktuar ose na telefononi në 075 356 063.

Personat e interesuar nga qytetet e afërta janë gjithashtu të mirëseardhur në takimet dhe shpenzimet e udhëtimit do të mbulohen nga LGBTI JUNAJTED.

Facebook

Instagram

Twitter