Kalo tek përmbajtja

Donatorët tanë

Bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian
Bashkëfinancuar nga Civica Mobilitas
Plani vjetor për punë i Shoqatës LGBTI JUNAJTED Tetovë është i ko-financuar nga Bashkimi Evropian dhe Civika Mobilitas

Lidhu me ne

Në ish donatorët që kanë mbështetur projektet dhe aktivitetet tona të mëparshme përfshihen: Ambasada e Mbretërisë së Holandës, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Agjencia e SHBA-së për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), Ambasada e Francës, Fondacioni Hajnrih Boll, Agjencia e Punësimit e Maqedonisë së Veriut, Komuna e Tetovës etj.

Donatorët i bëjnë gjërat e mundshme. I falimenderojmë!

1
vite përvojë
250 +
njerëz të përfshirë
1 +
projekte të realizuara

Mbështete punën tonë