Kalo tek përmbajtja

Programi për gusht 2022

Edhe muajin gusht ekipi jonë do ta kalojë duke punuar, me një program aktivitetesh për dhe me komunitetin LGBT+, si dhe me stendat informative në disa qytete të vendit.

DatatQytetiAktiviteti
5 gushtTetovëPop-ap qendra shoqërore / Takim
5 gushtTetovëVizita dhe takime me persona më të moshuar LGBT+ (40+ vjet)
6 gushtGostivarPop-ap qendra shoqërore / Takim
6 gushtGostivarVizita dhe takime me persona më të moshuar LGBT+ (40+ vjet)
8 gushtStrumicëPop-ap qendra shoqërore / Takim
8 gushtStrumicëVizita dhe takime me persona më të moshuar LGBT+ (40+ vjet)
8 gushtStrumicëStendë informative
9 gushtGjevgjeliPop-ap qendra shoqërore / Takim
9 gushtGjevgjeliVizita dhe takime me persona më të moshuar LGBT+ (40+ vjet)
9 gushtGjevgjeliStendë informative
15 gushtManastiriPop-ap qendra shoqërore / Takim
15 gushtManastiriVizita dhe takime me persona më të moshuar LGBT+ (40+ vjet)
15 gushtManastiriStendë informative
16 gushtPrilepPop-ap qendra shoqërore / Takim
16 gushtPrilepStendë informative
18 gushtTetovëStendë informative
19 gushtGostivarStendë informative
20 gushtShkupStendë informative
20 gushtShkupQueer Sphere Party

Më shumë informata rreth takimeve brenda qendrave shoqërore pop-ap dhe paraqitje të pranisë Tuaj në një nga takimet mund të merrni duke klikuar këtu.