Kalo tek përmbajtja

Programi për korrik 2022

Muaji korrik për ekipin e LGBTI JUNAJTED do të kaloj në një atmosferë pune, me një agjendë të ngjeshur të përbërë prej aktiviteteve të ndryshme për dhe me komunitetin LGBT+ në të gjithë vendin.

DatatQytetiAktiviteti
1 – 2 korrikDojranPjesëmarrje në DFestival
11 korrikStrumicëPop-ap qendra shoqërore / Takim
12 korrikStrumicëVizita dhe takime me persona më të mosuar LGBT+ (40+ vjet)
13 korrikGjevgjeliPop-ap qendra shoqërore / Takim
14 korrikShtipPop-ap qendra shoqërore / Takim
15 korrikPrilepPop-ap qendra shoqërore / Takim
16 korrikManastiriPop-ap qendra shoqërore / Takim
18 – 19 korrikShkupPunëtori për artivizëm
19 korrikShkupTakim me prindër, miq dhe mbështetës të personave LGBT+
20 korrikOhërPop-ap qendra shoqërore / Takim
21 – 25 korrikStrugëTrajnim për lidership inkluzivë
26 – 27 korrikStrugëPunëtori për artivizëm
28 – 30 korrikStrugëTrajnim për parandalimin e infeksioneve seksualisht të transmetueshme

Më shumë informata rreth takimeve brenda qendrave shoqërore pop-ap dhe paraqitje të pranisë Tuaj në një nga takimet mund të merrni duke klikuar këtu.