Kalo tek përmbajtja

Ndërtojmë ura miqësie dhe bashkëpunimi

Nëse jeni person LGBT+ ose prindër, miq ose mbështetës të komunitetit LGBT+, bashkohuni me ne në takimet të cilat i organizojmë në afërsinë tuaj, të cilat përbëhen nga shikimi i filmave, leximi i poezisë, diskutime tematike, ahengje joformale, socializim, pikniqe etj.

LGBTI UNITED

donatorët

Bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian
BE-ja me TY

Kush jemi ne

LGBTI JUNAJTED nga Shkupi është organizatë joqeveritare, jofitimprurëse dhe multietnike, e cila në anëtarsinë e saj ka njerëz me orientime seksuale, identitete gjinore dhe shprehje gjinore të ndryshme. Me aktivitetet tona synojmë drejt arritjes së barazisë dhe përfshirje të njerëzve LGBT+ në të gjitha sferat e jetës përmes krijimit të atmosferës mbështetëse dhe inkluzive që ushqen dhe inkurajon diverzitetin.
Trajnime dhe punëtori
Qendrat sociale
eCrowd

Na mbështetni!

Aktivizëm

Ngjarjet e krenarisë

Foto: Unsplash

Arritjet tona

Në vitin 2022 u mbushën 10 vjet nga ekzistenca e LGBTI JUNAJTED. Deri më tani kemi zhvilluar shumë aktivitete nga fusha të ndryshme, duke përfshirë trajnime dhe punëtori, fushata, ngjarje kulturore, aksione humanitare dhe të tjera, të cilat janë në interes dhe për ndihmë të komunitetit LGBT+.

1
vite përvojë
250 +
njerëz të përfshirë
1 +
projekte të realizuara
Foto: Unsplash

Si deri te ne

Shoqata LGBTI JUNAJTED është e përkushtuar në avancimin e pozitës dhe qasjen në të drejtat e njeriut të komunitetit LGBT+ në Maqedoninë e Veriut, si dhe fuqizimin e personave LGBT+ dhe përfshirjen e tyre në jetën kulturore, sociale, ekonomike dhe publike. Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni nevojë për këshillim ose testim për HIV, ndihmë juridike ose psikologjike – shërbime falas në bashkpunim me organizata tjera, ose nëse doni të na vizitoni dhe të na bashkangjiteni në takimet dhe ngjarjet tona me komunitetin.