Премини на содржината

Наши донатори

Ко-финансирано од Европска Унија
Ко-финансирано од Цивика Мобилитас
Годишниот план за работа на Здружението ЛГБТИ ЈУНАЈТЕД Тетово е ко-финансиран од Европска Унија и Цивика Мобилитас

Поврзи се со нас

Во поранешни донатори што поддржале наши претходни проекти и активности се вбројуваат: Амбасадата на Кралството Холандија, Амбасадата на Соединетите Американски Држави, Агенцијата на САД за меѓународен развој (USAID), Амбасадата на Франција, Фондацијата Хајнрих Бол, Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Општина Тетово и други.

Донаторите ги прават нештата возможни. Им благодариме!

1
години искуство
250 +
опфатени луѓе
1 +
реализирани проекти

Поддржи ја нашата работа