Премини на содржината

Програма за август 2022 година

И месец август нашиот тим го минува работно, со програма на активности за и со ЛГБТ+ заедницата, како и со информативни штандови во повеќе градови ширум државата.

ДатумиГрадАктивност
5 августТетовоПоп-ап друштвен центар / Средба
5 августТетовоСредба со повозрасните ЛГБТ+ лица (40+ години)
6 августГостиварПоп-ап друштвен центар / Средба
6 августГостиварСредба со повозрасните ЛГБТ+ лица (40+ години)
8 августСтрумицаПоп-ап друштвен центар / Средба
8 августСтрумицаСредба со повозрасните ЛГБТ+ лица (40+ години)
8 августСтрумицаИнформативен штанд
9 августГевгелијаПоп-ап друштвен центар / Средба
9 августГевгелијаСредба со повозрасните ЛГБТ+ лица (40+ години)
9 августГевгелијаИнформативен штанд
15 августБитолаПоп-ап друштвен центар / Средба
15 августБитолаСредба со повозрасните ЛГБТ+ лица (40+ години)
15 августБитолаИнформативен штанд
16 августПрилепПоп-ап друштвен центар / Средба
16 августПрилепИнформативен штанд
18 августТетовоИнформативен штанд
19 августГостиварИнформативен штанд
20 августСкопјеИнформативен штанд
20 августСкопјеQueer Sphere Party

Повеќе информации за средбите во рамките на поп-ап друштвените центри и пријавување на Вашето присуство на некоја од средбите можете да добиете со клик овде.