Премини на содржината

Програма за јули 2022 година

Месец јули за тимот на ЛГБТИ ЈУНАЈТЕД ќе помине во работна атмосфера, со набиена агенда составена од разни активности за и со ЛГБТ+ заедницата ширум државата.

ДатумиГрадАктивност
1 – 2 јулиДојранУчество на ДФестивал
11 јулиСтрумицаПоп-ап друштвен центар / Средба
12 јулиСтрумицаПосети и средби со повозрасните ЛГБТ+ лица (40+ години)
13 јулиГевгелијаПоп-ап друштвен центар / Средба
14 јулиШтипПоп-ап друштвен центар / Средба
15 јулиПрилепПоп-ап друштвен центар / Средба
16 јулиБитолаПоп-ап друштвен центар / Средба
18 – 19 јулиСкопјеРаботилница за артивизам
19 јулиСкопјеСредба на родители, пријатели и поддржувачи на ЛГБТ+ луѓето
20 јулиОхридПоп-ап друштвен центар / Средба
21 – 25 јулиСтругаОбука за инклузивно лидерство
26 – 27 јулиСтругаРаботилница за артивизам
28 – 30 јулиСтругаОбука за превенција на сексуално преносливи инфекции

Повеќе информации за средбите во рамките на поп-ап друштвените центри и пријавување на Вашето присуство на некоја од средбите можете да добиете со клик овде.